За нас

Предпазните шипове против птици BM2012 са произведени в България от фирма Булмакс 2012 ЕООД.

Стигайки до извод, че на българския пазар има нужда от подобен продукт, ние предприехме стъпки по проектиране и производство на шиповете против птици BM2012, като се фокусирахме над здравината и качеството на материалите нужни за направата им. Защитните шипове се предлагат в няколко варианта спрямо броя на редовете на шиповете и съответно от техния брой в един линеен метър.

Шиповете против птици BM2012 не позволяват на птиците като гълъби, чайки, гларуси, врани, косове и други да кацат и да гнездят по външните части на сградите и съоръженията. Основите на шиповете против птици BM2012 представляват елементи от UV-стабилизиран поликарбонат, който издържа на всякакви атмосферни влияния. Напълно прозрачен е и почти незабележим при монтаж.

Самите шипове са произведени от хром-никелова термично обработена тел със затъпени върхове. Шиповете за защита от птици BM2012 имат от 20 до 100 шипа на линеен метър, които са разположени на един, два, три, четири или пет реда. Дължината на елементите е 50 см или 2 броя в линеен метър. Шиповете против птици BM2012 според броя на редовете и шиповете, защитават площи от 10 до 30 см. Подходящи са за монтаж и защита както на тесни повърхности като огради, климатици, рекламни билбордове, подпрозоречни первази и др. така и на големи повърхности като стрехи, навеси, перголи, широки первази и др.

Металните шипове могат да бъдат прахово боядисани в цветове по RAL при поръчка на 100 или повече линейни метра от шиповете против птици BM2012.

Освен шиповете фирма Булмакс 2012 ЕООД развива своята дейност в още две направления, а имено строително-ремонтните дейности за частни и юридически лица, както и продажба на висококачествени интериорни бои за стени, дърво, метал, фасадни бои, декоративни бои и мазилки, лакове и консерванти за дърво, бояджийски инструменти.
 

 

Продукт произведен в България

Шиповете против птици BM2012 са разработени и произведени в България!